Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunu kısa görmek

Rüyada boyunu kısa görmek

Rüyada boyunu kısa görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, bolluk ve bereket göreceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boyunu kısa gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada boyunu kısa görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, onu doyasıya yaşayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunu kısa görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyunu kısalmış görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada boyunun kısa olduğunu görmek nefsine uyacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin boyunun kısa olduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments