Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyundan ısırılmak

Rüyada boyundan ısırılmak

Rüyada boyundan ısırılmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada boyundan ısırılmak gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Rüyada boyundan ısırılmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek büyük başarıya ulaşılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada boyunda morarma görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boyun zinciri görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek sevap işleyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments