Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun zinciri görmek

Rüyada boyun zinciri görmek

Rüyada boyun zinciri görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada boyun zinciri gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada boyun zinciri görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş zincir görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada zincirlenmiş köpek görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Rüyada altın zincir kaybetmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada paslı zincir görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek zinciri görmek müjdeli bir haber alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada uzun altın zincir görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada altın zincir taktığını görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments