Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun uzun olduğunu görmek

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sonra kendi işini kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyun uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada boyunu uzun görmek istenen herşeye kavuşulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada boyunun uzun olduğunu görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boyun görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının boyunu uzun görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sırların ortaya çıkmasına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, içinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments