Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek yepyeni biri haline geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, fırsatların heba edileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyun uzadığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, bir sınavdan geçileceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek güçten düşeceğine, yağmur yağmamasına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, iftiraya maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments