Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun çok uzadığını görmek

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada boyunun çok uzadığını gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulur.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, bazı kayıplar olabileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunun uzadığını görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments