Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunda morarma görmek

Rüyada boyunda morarma görmek

Rüyada boyunda morarma görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, içinin rahat edeceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada boyunda morarma gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada boyun mor görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, yaptığı işte sivrileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada boyunda morarma görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyundan ısırılmak hayatının kolaylaşacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada boyun koklamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada boyun ısırmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet eder.

Rüyada altın boyunluk görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments