Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, yeni bir işe gireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek kariyer sahibi olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun uzadığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, günahlara, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments