Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun yalamak

Rüyada boyun yalamak

Rüyada boyun yalamak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyun yalamak gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada boyun yalamak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada avuç içini yalamak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dilini yalamak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada ayak yalamak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eşinin organını yalamak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dil yalamak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Rüyada erkeklik organını yalamak kazancının helal para olacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını yalamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments