Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil yalamak

Rüyada dil yalamak

Rüyada dil yalamak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kazançlı adımlar atılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dil yalamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada dil yalamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada birinin dilini yalamak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak yalamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağını yalamak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, bereketli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi organını yalamak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yüz yalamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içini yalamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments