Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak yalamak

Rüyada ayak yalamak

Rüyada ayak yalamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak yalamak gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı yalamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını yalamak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kadın ayağı yalamak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Rüyada ayak yalamak hastalıkların kalmayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kemik yalamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Rüyada yanak yalamak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklik organı yalamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments