Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını yalamak

Rüyada parmaklarını yalamak

Rüyada parmaklarını yalamak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada parmaklarını yalamak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Rüyada parmak yalamak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı yalamak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada parmaklarını yalamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada parmağını yalamak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada erkek uzvu yalamak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments