Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içini yalamak

Rüyada avuç içini yalamak

Rüyada avuç içini yalamak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, desteksiz kalacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada avuç içini yalamak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada avuç yalamak borcunun çok olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada avuç içini yalamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada avucunu yalamak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli yalamak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağını yalamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada kadının organını yalamak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments