Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dilini yalamak

Rüyada birinin dilini yalamak

Rüyada birinin dilini yalamak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada birinin dilini yalamak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Rüyada dil yalamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin dilini yalamak stresten uzaklaşacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tuz yalamak canın sıkılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Rüyada bıçak yalamak çekilen zahmetin sona ereceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada adet kanı yalamak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kadın göğsü yalamak lüksüne de lüks katacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayatın tadına varacağına inanılır.

Rüyada köpek yaladığını görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments