Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var, Önemli bir ilişkinizi kuvvetlendirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada boyun kısaldığını görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, isyan edeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek işlerin başına geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments