Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına inanılır.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek işlerini toparlayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek sahip olacağı malın faazlalığına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada boyun kısaldığını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, yeni işler yapılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments