Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzunun çıktığını görmek

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzunun çıktığını gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuz çıktığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzellik ve hayır geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek muradına eremeyeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini boynuzlu görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, zararın telafi edileceğine, bol bol moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments