Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuz çıktığını görmek

Rüyada boynuz çıktığını görmek

Rüyada boynuz çıktığını görmek bir akrabadan hata görüleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, dirliğin bozulabileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuz çıktığını gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Rüyada boynuzunun çıktığını görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına inanılır.

Rüyada boynuz çıktığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak haneye nifak gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa boynuz görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzsuz inek görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada öküzden boynuz yemek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, arzularının yerine geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çift boynuzlu at görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments