Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, daima afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu öküz görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküzden boynuz yemek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek fikirlerinin çatışacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada öküz boynuzu görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, konforunun yerinde olacağına, işlerin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments