Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçinin boynuzunu kırmak

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sonunda mutlu olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi boynuzu toplamak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments