Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu görmek

Rüyada boynuzlu görmek

Rüyada boynuzlu görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Rüyada inek boynuzu tutmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada koyun boynuzu görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ardından bu kişiye açılacağına rivayet eder.

Rüyada koçun boynuzunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işarettir.

Rüyada boynuzu görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu tutmak müşterilerinin çoğalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments