Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçinin boynuzundan tutmak

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek düşünceli ve dalgın olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kariyer sahibi olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Rüyada keçi boynuzu toplamak kişinin sıkıntıların artacağına, para sıkıntısının olmayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments