Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, planların aksayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu hayvan gördüyseniz:

  • Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments