Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini boynuzlu görmek

Rüyada kendini boynuzlu görmek

Rüyada kendini boynuzlu görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, pişman olacağına işaret eder.

Rüyada kendini boynuzlu gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulur.

Rüyada kırık boynuz görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, alım gücünün artmasına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu deve görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuz tutmak başarısız ve mutsuz olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu at görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz inek görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments