Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzsuz keçi görmek

Rüyada boynuzsuz keçi görmek

Rüyada boynuzsuz keçi görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada boynuzsuz keçi gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments