Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu keçi görmek

Rüyada boynuzlu keçi görmek

Rüyada boynuzlu keçi görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, resmi bir göreve getirileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işarettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi boynuzu toplamak adının tüm dünyaya yayılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, doğru yolu bulacağına işarettir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments