Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi boynuzu toplamak

Rüyada keçi boynuzu toplamak

Rüyada keçi boynuzu toplamak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada keçi boynuzu toplamak geçmişini arkada bırakacağına, küslükleri gidereceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek sıkıntılarının biteceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments