Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek boynuzlu keçi görmek

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına tabir olunur.

Rüyada tek boynuzlu keçi gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, girişimlerde bulunacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, küslerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, işinin en iyisi olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek yaşamını kolaylaştıracağına, azalacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu keçi görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments