Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, günaha gireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Rüyada boynuzlu siyah keçi gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok zengin olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalettir.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments