Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu keçi kafası gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sıkıntıların biteceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments