Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçinin boynuzunu görmek

Rüyada keçinin boynuzunu görmek

Rüyada keçinin boynuzunu görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalettir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, gerginliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, rahat nefes alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işarettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments