Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, ün sahibi olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak hayatın tadına varacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yeni adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada keçi boynuzu toplamak kimseye el açmadan yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments