Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuz kesmek

Rüyada boynuz kesmek

Rüyada boynuz kesmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Rüyada boynuz kesmek gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada koç boynuzu kesmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada boynuz kesmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Rüyada geyik boynuzu görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak kimseyle konuşmayacağına, bol muhabbette kalacağına, sorununu kolayca çözeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek boynuzu tutmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu balık görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments