Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koç boynuzu kesmek

Rüyada koç boynuzu kesmek

Rüyada koç boynuzu kesmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada koç boynuzu kesmek gördüyseniz:

  • Olayları doğru şekilde karşılayabilmek için hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada koç boynuzu kesmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada koç boynuzu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek hayırlı yollara gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek gönül kapılarını açacağına, malına gelecek zarara, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu koç görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzsuz koç görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments