Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik boynuzu görmek

Rüyada geyik boynuzu görmek

Rüyada geyik boynuzu görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada geyik boynuzu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu geyik görmek elinin sıkışacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik boynuzu görmek çoluk çocuğa karışacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük geyik görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek geyik görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments