Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu balık görmek

Rüyada boynuzlu balık görmek

Rüyada boynuzlu balık görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, ününün çoğalacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, işlerin toparlanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu balık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada boynuzlu balık görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, bir uzmana başvurulacağına, düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz inek görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu manda görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, günahlarına tövbe edeceğine tabir olunur.

Rüyada boğa boynuzu görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak elindeki işi rayına oturtacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada koyun boynuzu görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu bebek görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments