Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu geyik görmek

Rüyada boynuzlu geyik görmek

Rüyada boynuzlu geyik görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu geyik gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik boynuzu görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, imkânların günden güne azalacağına, malların çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada geyik sesi duymak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar ve geyik görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments