Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek boynuzu tutmak

Rüyada inek boynuzu tutmak

Rüyada inek boynuzu tutmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek boynuzu tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada inek boynuzu tutmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu inek görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzsuz inek görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu inekler görmek günahtan temizlenmeye, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada inek boynuzu görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments