Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenesi tutulmak

Rüyada çenesi tutulmak

Rüyada çenesi tutulmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, arif kimselerden sayılacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, dönülmez yollara gireceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çenesi tutulmak gördüyseniz:

  • Belli konu ya da durumların alt dinamiklerini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada çenesi tutulmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çene sıkmak manevi yönlerinin güçleneceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yağmura tutulmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalettir.

Rüyada ölü çenesi bağlamak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada dili tutulduğunu görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada korkudan dili tutulmak rızkından olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments