Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynu tutulmak

Rüyada boynu tutulmak

Rüyada boynu tutulmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada boynu tutulmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada boynu tutulmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkudan dili tutulmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments