Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doluya tutulmak

Rüyada doluya tutulmak

Rüyada doluya tutulmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada doluya tutulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada doluya tutulmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada evde zorla tutulmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın tutulduğunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, helal rızık yiyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzı tutulmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, mutluluğa ve neşeye rivayet eder.

Rüyada esir tutulmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada ay tutulduğunu görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dili tutulmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments