Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet eder.

Rüyada çenesinin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada çenesi tutulmak planların aksayacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada bir yerde zorla tutulmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, dertlerin artacağına, rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenenin kırıldığını görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada esir tutulmak borçlarının hafifleyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Rüyada taşa tutulmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada çene tutulması görmek düşmanından kurtulmaya, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments