Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutulduğunu görmek

Rüyada oruç tutulduğunu görmek

Rüyada oruç tutulduğunu görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruç tutulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada oruç tutulduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada evde zorla tutulmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eli tutulmak düşman olduklarının anlaşılacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çenesi tutulmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Rüyada korkudan dili tutulmak daha rahat para kazanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşa tutulmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments