Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunun morardığını görmek

Rüyada boynunun morardığını görmek

Rüyada boynunun morardığını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalet eder.

Rüyada boynunun morardığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada boynu morarmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, güzel haberler alacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada boynunun morardığını görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnu morarmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu morarmak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bol nimete kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının morardığını görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada elleri morarmak hileli bir işle karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, alım gücünü yitireceğine rivayet eder.

Rüyada vücudu morarmak kariyer edineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada bacakların morardığını görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments