Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu morarmak

Rüyada kolu morarmak

Rüyada kolu morarmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu morarmak gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Rüyada kolun morardığını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kolu morarmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunun morardığını görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada kolları morarmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işarettir.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayaktan morarmak tartışmalar yaşanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada vücudun morardığını görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün morardığını görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments