Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının morardığını görmek

Rüyada bacağının morardığını görmek

Rüyada bacağının morardığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, refah içinde olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, maddi güç elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının morardığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada bacağının morardığını görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, borçlanacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine inanılır.

Rüyada bacağın morardığını görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada bacağı morarmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, nasibin bollaşacağına delalettir.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada bacakların morardığını görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalettir.

Rüyada elleri morarmak borçlarının kendisini çok aşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, başarılarının kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada morardığını görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnının morardığını görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments