Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri morarmak

Rüyada elleri morarmak

Rüyada elleri morarmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elleri morarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada elinin morardığını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eli morarmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada elleri morarmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada suratı morarmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Rüyada kolu morarmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada gözü morarmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnının morardığını görmek rahatının bozulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments