Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu morarmak

Rüyada vücudu morarmak

Rüyada vücudu morarmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, önünü göremez olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu morarmak gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Rüyada vücudun morardığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudu morarmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada vücudunun morardığını görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada elinin morardığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolları morarmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin morardığını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada bacağının morardığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada bacağın morardığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments