Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan öpmek

Rüyada boynundan öpmek

Rüyada boynundan öpmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, çok uğraş vereceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boynunu öpmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, işlerin yolunda gideceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya inanılır.

Rüyada birini boynundan öpmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, zorlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kızı boynundan öpmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği boynundan öpmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişiye hep umut olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynundan öpmek umutlarının kırılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, şansının kendisinden yana gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments