Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boynunu öpmek

Rüyada birinin boynunu öpmek

Rüyada birinin boynunu öpmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bereketli günler geçirileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat gerektirebilir.

Rüyada birini boynundan öpmek işinin başına geçeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada boynundan öpmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments